Fam Ilmrud

När jag inte stillbilds fotograferar arbetar jag också som tv-fotograf, det har jag gjort i snart 13 år…. Jag älskar verkligen mitt jobb då jag får förmånen att va med om så mycket olika saker hela tiden! I höstas spenderade jag 10 veckor i Motala  med denna fantastiska sjubarnsfamilj, då vi spelade in en säsong av Familjen Annorlunda. Vi var med om en hel del tillsammans under dessa veckor, men jag tror nog att höjdpunkten  ändå var när vi fick åka till Milano å träffa Zlatan det va sjukt stort!!!! Hur som hellst så kom vi varandra väldigt nära å jag är väldigt glad över att jag fick lära känna denna fina familj!!

För ett par veckor sen fick jag ett uppdrag av ett gåbandsföretag att fotografera mamma Madeleine på ett av deras gåband. Madeleine som är en helt underbar tjej å fantastisk mamma till sina sju barn har under en ganska kort tid lyckats gå ner massor i vikt, lite tack vare detta gåband som gjort det möjligt för henne att träna hemma!!! Det va verkligen super kul att få träffa alla igen de blev ju som min andra familj under inspelningen i höstas! Tyvärr saknades Oliver men jag hoppas att vi ses snart igen!

Följ gärna Maddes blogg på http://minbebis.com/blogg/barbamamman/

 

Ella - 22 november, 2011 - 11:05

Hoppas du trivdes bra i Motala… 😉 Fast staden är finast på sommaren för då har man Varamon och massa andra fina ställen att åka till… 😉

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*